:: Bevezetö :: Szivárványország :: Utazási Ajánlatok ::

Dubai Luxury Hotels Search and Accommodation Listing Dubai Luxury Hotels Search and Accommodation Listing   Dubai Luxury Hotels Search and Accommodation Listing Dubai Luxury Hotels Search and Accommodation Listing Dubai Luxury Hotels Search and Accommodation Listing
Dubai Luxury Hotels Search and Accommodation Listing Dubai Luxury Hotels Search and Accommodation Listing

::: Dél-Afrika.com Partnerek :::

Welcome to DubaiHotels.ae, Dubai Hotels, Dubai Conferences, Dubai Golf Courses and United Arab Emirates tourism Dél-Afrikai Hotelek, Gépkocsibérlés, Túrák és Golf csomagok. - VIZUMOK

Sth-Africa | CyberCapeTown | 1CampsBay | Cafe Erte

Dubai Hotels and Hotel Accommodation in the United Arab Emirates UAE Hotels Dubai Hotels and Hotel Accommodation in the United Arab Emirates UAE Villas Dubai Hotels and Hotel Accommodation in the United Arab Emirates UAE Tours Dubai Hotels and Hotel Accommodation in the United Arab Emirates UAE Cars Dubai Hotels and Hotel Accommodation in the United Arab Emirates UAE
Dubai Hotels and Hotel Accommodation in the United Arab Emirates UAE
Vissza :: Tõrténelem :: Szállás :: Szabadidõ :: Térkép :: Információ :: Idõjárás :: Kapcsolatfelvétel
Dubai Hotels, Dubai Accommodation, Dubai Tourism, Dubai Conferences, Dubai Golf
Programkínálatunk ::: Fokváros 1 ::: Fokváros 2 ::: Wild Coast ::: Búvártúra :::
Dubai Hotels, Dubai Accommodation, Dubai Tourism, Dubai Conferences, Dubai Golf
Látnivalók Dél-Afrikában: Wild Coast - A valódi Afrika, ahogyan csak az õslakosok látják.

Ajánlat: WILDCOAST

Idõtartam 8 nap / 7 éjszaka A valódi Afrika, ahogyan csak az õslakosok látják

1. nap Érkezés 11:40-kor az umtata-i repülõtérre (Johannesburg-ból) a South African Airways menetrendszerõ járatával. A reülõtérrõl kb. 1 óra 20 perces transzferrel jutunk el Port St John’s-ba, a Vadpart szívébe. Szállás az Outspan Inn-ben, amely egy családias hangulatú fogadó az Umzimvubu folyó és az Indiai Óceán torkolatánál. A fogadót egy egzotikus botanikus kert övezi és tipikus afrikai hangulatot áraszt. A szobák egyszerõek, tiszták és önálló fürdõszobával rendelkeznek.

A megérkezést követõen a szállás elfoglalása, majd a délután folyamán szabad program, amely lehetõséget kínál az utazás fáradalmainak kipihenésére, egy kis strandolásra vagy egy kellemes sétára a homokos parton. Kora este minden vendéget egy hagyományos barbecue (braai) partira várnak a házigazdák. A vacsorát afrikai táncosok színesítik.

A fogadó közvetlenül az óceánparton helyezkedik el, amelytõl csak egy keskeny növénysáv választja el. A kertben számtalan egzotikus madár található meg. Az udvaron egy édesvizõ medence áll a vendégek rendelkezésére. A szobákban telefon nincs, de a recepcióról lehetõség van a telefonálásra. A mobiltelefonok Port St John’s-ban mõködnek (Vodacom SA, MTN).

2. nap Szállás és teljes ellátás az Otspan Inn-ben. A kényelmesen elfogyasztott reggeli után a vendégek egy egész napos (kb. 5 órás) hajós kiránduláson vesznek részt, hogy megismerkedjenek a Vadparttal. A hajókázás során lehetõség van delfinekkel fürdõzni vagy a világ legnagyobb vizi emlõseit, a bálnákat testközelbõl megfigyelni és fotózni. A kirándulás sorána Vadpart egésze az utazók elé tárul, megmutatva minden szépségét és betekintést kínál abba, hogy mirõl is kapta a nevét a partszakasz. A hajókázás során a kapitány elõre csomagolt ebédet és üdítõt szolgál fel.


3. nap Szállás és teljes ellátás az Outspan Inn-ben. Reggeli után egész napos látogatás és túrázás (részben gyalogos, részben terepjárós) a Silaka természetvédelmi területen, amely közvetlenül Port St John’s határában kezdõdik. A szárazföldi részeken dús és rejtelmes erdõvel fedett terület, míg az óceánparton füves dombok és számtalan ritka afrikai élõlény várja az ide látogatókat. Több, mint 250 madárfajjal és számos antilopfajjal, zebrával lehet a túra során találkozni. Az utat sõrõ egzotikus õserdõ követi.

4. nap Szállás és teljes ellátás az Outspan Inn-ben. Reggeli után a vendégek egy félnapos (kb 5 óra) kenu túrára indulnak az Umzinvubu folyón felfelé. A folyóvölgy gyönyörõ látnivalókat kínál és olyan területekre kalauzolja el túrázókat, amelyek csak folyón haladva érhetõek el. Útközben a csoport kiköt egy érintetlen szakaszon és elfogyasztjá az elõre elkészített ebédet. A szállásra való visszaérkezést követõen (kb. 15:00) szabad program. Pihenés és strandolás az óceán partján.

5. nap Szállás és teljes ellátás az Outspan Inn-ben. Ez a nap a pihenés, a feltöltõdés ideje. Ebéd után a csoport ellátogat a Kénes forrásokhoz, amit a helyiek csak büdös helynek neveznek (Isinuka – xhosa nyelven). A föld mélyébõl feltörõ melegvizes források erõsen kénes vize és iszapja és nem utolsó sorban erõs szaga minden környéken barangoló túristát oda csábít. A forró kénes iszap és víz kiváló alkalmat kínál egy kis dagonyázásra. Akik nem kívánnak a természet ilyesfajta szeretetével élni, azoknak lehetõségük van helyette a Port St John’s-ot övezõ 1000 m magas hegytetõrõl megszemlélni egy igazi afrikai naplementét az Indiai óceán felett.

6. nap Szállás és teljes ellátás az Outspan Inn-ben. Reggeli után a csoport egy egész napos terepjárós és részben gyalogos túrára indul a Vadpartot ékesítõ vízesések nyomában. A túrázók elõször a Magwa Falls irányába veszik. A Vadpart egy õsföld, amelyet a természet ereje az évezredek folyamán rõsen lekoptatott és számos éles szakadék alakult ki a törésvonalak mentén. Ahol a leszakadások egy-egy folyó útját keresztezik, ott vízesések alakultak ki. A Vadpart gazdag a vízesésekben, így Port St John’s környezetében 4 nagy vízesés található. Az út a Fraser Falls-hoz, majd a Visitors Falls-hoz vezet. Az utak állapotától és a csoport kedvétõl és erõnlététõl függõen a napot a Waterfall Bluff feletti fensíkra tett túra zárja, ahonnan csodálatos kilátás kínálkozik. A nap folyamán elõre csomagolt ebéd és frissítõ italok kerülnek felszolgálásra.

7. nap Szállás és teljes ellátás az Outspan Inn-ben. Szabad program egész nap. Ragyogó alkalom a pihenésre és a strandolásra.

8. nap Reggeli után transzfer autóval Umtatába (110 km). Untata – Johannesburg menetrendszerõ járat 12:00-kor indul.

Résztvevõk száma: min. 4 fõ

Indulás: Budapestrõl pénteki napokon

Szállás Outspan Inn – Port St John’s
2 ágyas szobában, teljes ellátás (7 éjszaka)
repülõtér – Port St John’s – repülõtér transzferek

Program lehetõségek:

a) egész napos hajós kirándulás
b) egész napos körút a vízesésekhez
c) az afrikai kultúrák nyomában (egész napos túra, csomagolt ebéddel)
A túra során átélhetjük mindazt amit egy expedíció során a törzseket kutató tudósok átélhetnek vagy tapasztalhatnak !!
A túra reggel kezdõdik és a legcsodálatosabb utak mentén eljutunk a Pondo-k világába. A kirándulás az utazók kívánsága szerint egy laza terv mentén folyik. A nap során az utazóknak lehetõsége nyílik betekinteni a pondok mindennapi életébe. Ez a való világ, így nem lehet elõre megmondani, hogy mi fog történni. Lehet, hogy a Pondo-k között iszogatunk helyileg erjesztett sört, vagy a falu varázslójának kunyhójában találjuk magunkat amint az egy beteget „gyógyít” vagy részt vehetünk egy beavatási szertartáson, de ha szerencsénk van, akár egy helyi törzsi esküvõ részesei is lehetünk. A túra egyetlen pillanata sem megtervezett és nem a túristák kedvéért ugrálnak a helyiek fõszoknyában.
d) félnapos kenutúra az Umzinvubu folyón
e) látogatás a kénes forrásokhoz vagy naplemente
f) egész napos látogatás a Silaka Nature Reserve-be
g) gyalogos túrák a Vadpart mentén, túravezetõvel (csomagolt ebéddel)
h) nyíltvizi horgászat 3 fõ esetén (6 óra, felszereléssel)
i) horgászat a folyó torkolatban hajóról 3 fõ esetén (felszereléssel)

Valutaárfolyamok További id õ töltési lehetöségek
Oroszlanok a Krüger Parkban rövidfilm! : 2MB A nagy 5-ös a Krügr Parkban rövidfilm! : 2MB
Wildcoast árlista
 

rtékes'tési çr

szállás Outspann Inn
8 nap / 7 éjszaka
teljes ellátás + welcome braai party
repülõtér – szálloda repülõtér transzfer

3.700,-

szállás Outspann Inn
8 nap / 7 éjszaka
félpanziós ellátás + welcome braai party
repülõtér – szálloda repülõtér transzfer

3.350,-

egész napos hajós túra (bálnák, delfinek, hajózás a hullámok hátán) / fõ (min 4 fõ esetén)

800,-

 / fő (6 fő esetén)

540,-

 / fő (8 fő esetén)

400,-

Egész napos túra a vízesésekhez (Magwa falls, Fraser falls, Visitors falls, Waterfall Bluff)

u.a. mint hajzs

Kultúrák nyomában (egész napos túra a Xhosa-k világába)

u.a. mint hajzs

mélytengeri horgászat (6 órás) 3 fõ esetén

1.100,-

tengeri h

700,-

kenutúra az Umzinvubu folyón (2 órás)

200,-

kenutúra az Umzinvubu folyón (fél napos)

350,-

naplemente az Indiai Óceán felett

200,-

túra a kénes frrásokhoz

200,-

egész napos túra a Silaka Nemzeti Parkba
(min 4 fõ esetén)

250,-

gyalogos túrák a Vadpart mentén (vezetõvel) & ( min 4 fõ esetén)

200.-
Dubai Hotels, Dubai Accommodation, Dubai Tourism, Dubai Conferences, Dubai Golf
Keresés a Dél-Afrika.com
Dubai Hotels, Dubai Accommodation, Dubai Tourism, Dubai Conferences, Dubai Golf
Dubai Hotels, Dubai Accommodation, Dubai Tourism, Dubai Conferences, Dubai Golf
Sth-Africa.com
1CampsBay.com
CyberCapeTown.com
Telkom South African Airways Cafe Erte Internet Cafe And Cocktail Bar, Cape Town, South Africa Victoria & Alfred Waterfront Cape Town Spier Estate Red Bull Music Academy
Tedd szinesebbé vendégkönyvünket! - Kattints ide
Affiliate Partnership Szótár Travel Agents
Turtlr Beach Barbados, a honeymooners paradise